SELECT wvmakelaar_content.nummer as contentnummer, wvmakelaar_contentpagina.nummer, groepnummer, naamkort, naammenu, wvmakelaar_content.naam as lannaam, inherit, keywords , taal FROM wvmakelaar_contentpagina LEFT JOIN wvmakelaar_content ON wvmakelaar_contentpagina.nummer = wvmakelaar_content.contentpaginanummer AND wvmakelaar_content.draft = 0 LEFT JOIN wvmakelaar_content_groep ON wvmakelaar_content_groep.contentnummer = wvmakelaar_contentpagina.nummer WHERE organisatie = 1 AND wvmakelaar_contentpagina.subpagina_van = 16 AND wvmakelaar_content.taal='NL' AND wvmakelaar_content.naam LIKE 'pagina%' LIMIT 1 Westeneng Verbeek Makelaardij | Ervaringen
|ERVARINGEN

|  DE HEER THEEBE EN MEVROUW DOMMERHOLT

Via Westeneng Verbeek Makelaardij is ons huis in Amsterdam binnen 1 week verkocht! Wij hebben ons huis in Amsterdam te koop gezet in een lastige tijd, er stonden daarnaast al veel huizen te koop bij ons in de straat. Mede dankzij de goede fotograaf waar ze mee werken, de juiste prijsstelling en hun enthousiaste inzet hebben we in een zeer korte tijd ons huis verkocht: én voor een goede prijs! Wij hebben de samenwerking met Arwin en Michiel dan ook als zeer prettig ervaren, ze zijn erg betrokken van begin tot eind en ze hebben een transparante werkwijze. Kortom, ik kan deze heren bij iedereen aanraden!

Caroline en Michael

/upload/Image/0INFORMATIEFOTO/biesbosstraat.jpg

|  DE HEER EN MEVROUW HEINSMAN

Niet het moment om je droomhuis te kopen, dachten wij. Het kwam alleen wel op de markt! Met twee woningen blijven zitten was voor ons geen optie, maar we wilden wel graag verhuizen naar ons droomhuis. We waren benieuwd naar onze mogelijkheden en hebben Michiel ingeschakeld om deze bekijken. Met een realistisch advies van Michiel zijn we tot een scherpe prijs gekomen. Binnen een week stond ons huis te koop. 

Voor de aankoop heeft Michiel ons ook geholpen: een inschatting van de koopprijs, de kosten, evenals een begroting voor de geplande verbouwing, erg handig. Daarna zijn we met een NVM no risk clausule gaan bieden op ons droomhuis. Tijdens het proces werden wij continu op de hoogte gehouden van de voortgang van de verkoop en de aankoop, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Binnen een week krijgen wij het belletje dat het huis is verkocht en nog geen dag later kopen wij ons nieuwe huis. Een heel succesvol traject waarin wij aan Michiel een heel betrokken, actieve en realistische makelaar hebben gehad! En dat alles in deze huizenmarkt.

Sander en Sanne Heinsman

/upload/Image/0INFORMATIEFOTO/stam_5.jpg

|  DE HEER EN MEVROUW BOENDERMAKER

In een roerige huizenmarkt hebben wij met Westeneng Verbeek Makelaardij de ideale partner gevonden voor de snelle verkoop van ons appartement en de aankoop van ons nieuwe huis. Arwin en Michiel zijn gedreven, betrokken en stellen het belang van de klant altijd voorop. Wij hebben de samenwerking met Arwin en Michiel als zeer prettig ervaren, en raden eenieder aan om van hun diensten gebruik te maken.
Yorick en Roos Boendermaker

/upload/Image/0INFORMATIEFOTO/neuweg.jpg

|  DE HEER OSINGA

Met hulp van Michiel mijn eerste appartement gekocht. Als onervaren koper heeft Westereng Verbeek mij veel zorgen en taken uit handen genomen. Michiel was altijd voor vragen bereikbaar en heeft mij goed geadviseerd bij alle facetten die bij het kopen van een huis komen kijken. Van bezichtiging tot aan de notaris: Michiel was er bij. Door directe en snelle communicatie is het hele proces zeer snel en soepel verlopen waardoor ik het appartement voor een scherpe prijs heb kunnen kopen. Ik woon nu zeer plezierig in mijn appartement en ben de heren dankbaar voor al hun geboden diensten. Bedankt!

Vincent Osinga

/upload/Image/0INFORMATIEFOTO/bosdrift.jpg

|  DE HEER SWIERS EN MEVROUW PLOMP

Voordat we Westeneng Verbeek de opdracht gaven voor de verkoop hebben we eerst wat voorwerk gedaan d.m.v. verschillende afspraken met makelaars. Michiel verbeek viel ons op door zijn positieve instelling voor de verkoop van de woning. Hij ziet de woningmarkt van tegenwoordig niet als iets negatiefs maar alleen als een uitdaging. Ons huis op de Eksterstraat is dan ook binnen 3 maanden verkocht. Dus nogmaals veel dank voor de prettige samenwerking en snelle verkoop.

Jeroen Swiers & Marlou Plomp


 

/upload/Image/0INFORMATIEFOTO/eksterstraat.jpg