veiling woning

ONLINE BIEDINGSPLATFORM

Waarom uw woning verkopen via ons
online biedingsplatform?

De dynamische woningmarkt vraagt de makelaardij de traditionele dienstverlening te vernieuwen. In de herfst van 2020 zijn wij begonnen met een nieuwe en revolutionaire manier van verkopen in het Gooi! En dat zonder in te leveren op de full-service natuurlijk! Als enige officiële partner in ’t Gooi, bieden wij de mogelijkheid om een woning of appartement te verkopen via ons online biedingsplatform


De voordelen op een rij:
> U betaald geen (opbrengstgebonden) courtage
> Professionele en complete woningpresentatie
> Publicatie op meest bezochte internetpagina’s
> Transparant en ‘real-life’ biedingsproces
> Verkoper houdt regie in eigen handen
> Full-service dienstverlening
> Snelle verkoop tegen beste opbrengst
 

Bekijk actuele woning veilingen

Uw huis verkopen via ons biedingsplatform?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Hoe werkt de vrijwillige online veiling?
Na een kennismakingsgesprek ontvangt u ons veiling-advies met daarin de prijsbepaling en het complete marketingplan. Na akkoord, maken wij een professionele presentatie en publiceren wij uw woning op verschillende mediakanalen en internetsites (o.a. funda). Niet met een traditionele vraagprijs, maar met een richtprijs! Deze richtprijs kan gezien worden als de startprijs voor de online veiling.

Voordat de veiling plaats vindt, kunnen de kandidaten ‘gewoon’ de woning komen bezichtigen. Kandidaten die na bezichtiging een bod willen uitbrengen, kunnen dit alléén doen via de online veiling. Na registratie, ontvangt de kandidaat (anonieme) inloggegevens en kan hiermee bieden op de online veiling. Tijdens de veiling worden de biedingen ‘live’ op de veilingsite getoond, waardoor het proces transparant is voor iedereen. De veiling sluit pas een kwartier nadat het laatste bod is uitgebracht. Zo heeft iedereen gelijke kansen en kan er indien gewenst een nieuw hoger voorstel gedaan worden.

De verkoper bepaalt uiteindelijk zelf of het gewenste resultaat is behaald en of het (hoogste) bod wordt geaccepteerd. Na gunning maken wij de koopakte op en zal het transport bij een vooraf bepaalde projectnotaris plaats vinden.

Veilingkosten
De kosten voor een veiling worden altijd in rekening gebracht bij de koper. Zo ook bij deze online veiling. De veilingkosten bedragen 2% van de richtprijs en is daarmee een vast bedrag wat opgeteld wordt bij de koopsom. Doordat de koopsom wordt verhoogd met de veilingkosten, maken deze deel uit van de totale koopsom. Daardoor kunnen ze worden meegefinancierd.

Geen courtage
Westeneng Verbeek Makelaardij hanteert voor deze unieke verkoopmethode geen opbrengst gebonden courtage. Als de woning succesvol wordt verkocht via de online veiling, betaalt de koper de veilingkosten. Deze kosten zijn gelijk aan de vergoeding die Westeneng Verbeek Makelaardij bij de verkoper in rekening brengt en worden via de notaris verrekend. Hierdoor heeft u uw woning feitelijk zonder de gebruikelijke makelaarscourtage verkocht!

Bekijk actuele woning veilingen

bg img

Wat onze klanten zeggen


9,1

Voor verkoop
(226 reviews)

9,2

Voor aankoop
(42 reviews)

Verhuur

Wij helpen u met de
verkoop van uw huis

Met een persoonlijk en strategisch stappenplan naar het beste resultaat.

lees meer

Verhuur

Wij helpen u met de
aankoop van uw huis

Na inventarisatie van uw woonwensen gaan wij samen op zoek naar uw droomhuis.

lees meer

Verhuur

Wij helpen u met de
verhuur van uw huis

Zowel voor projectmatige als particuliere verhuur zijn wij uw verhuurspecialist voor 't Gooi en omstreken.

lees meer

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen