Persbericht

Westeneng Verbeek Makelaardij en ’t Gooi Estate Rentals gaan samen verder

Na een succesvolle samenwerkingsperiode van twee jaar, hebben Arwin Westeneng, Michiel Verbeek en Marie-José van Klooster besloten om de handen definitief in één te slaan. Westeneng Verbeek Makelaardij neemt per heden het verhuurbedrijf ’t Gooi Estate Rentals over. ’t Gooi Estate Rentals is een bekende speler in ’t Gooi en verhuurt al ruim 10 jaar woningen en appartementen in (en net buiten) het Gooi. Door de samenvoeging van de twee bedrijven wordt de verhuurafdeling van Westeneng Verbeek Makelaardij één van de belangrijkste en grootste spelers in het Gooi. Met een team aan vastgoedspecialisten en nu ook verhuurexperts zijn we de concurrentie een stap voor.

Westeneng Verbeek Makelaardij - opgericht in 2009 - heeft in de loop der jaren al heel wat verhuurtransacties mogen begeleiden. ‘Van startersappartementen tot projectmatige verhuur’ vertelt Arwin Westeneng enthousiast. ‘Door ons diepgewortelde netwerk, zitten we dagelijks met eigenaren van zowel particuliere als zakelijke vastgoedportefeuilles om de tafel. Ook het beheer van onroerend goed, behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zijn wij gecertificeerd Expat Makelaar en mogen wij het kwaliteitslabel Certified Expat Broker van de Makelaars Vereniging Amsterdam voeren.’

‘Door de verandering in de (huur)markt, mede veroorzaakt door ingrijpende wijzigingen in de (fiscale) wetgeving, is het bijzonder prettig om opdrachtgevers volledig te kunnen adviseren’ vult Michiel Verbeek aan. ‘Zo is voor veel beleggers de keuze tussen verhuur of toch verkoop een hot item. Door de samenwerking kunnen we op beide vlakken schakelen en de opdrachtgever voorzien van een compleet advies.

Tijdens de samenwerkingsperiode hebben de twee bedrijven naast elkaar gewerkt om te ervaren of het zakelijk “klikte”. Dat bleek een groot succes! ‘Met een team van 11 specialisten vullen wij elkaar goed aan en is er altijd iemand beschikbaar. Door de samenwerking ben ik in de gelegenheid geweest om afgelopen jaar mijn KRMT-diploma te halen. Hierdoor kan ik al mijn vaste relaties, wanneer zij besluiten tot verkoop over te gaan, gewoon zelf blijven bedienen!’ sluit Marie-José van Klooster af.

Westeneng Verbeek Makelaardij heeft drie vestigingen in Hilversum, Bussum en Kortenhoef, en is naast verhuur actief op gebied van verkoop, aankoop en taxaties in ’t Gooi. Met een regionaal, nationaal en zelfs internationaal netwerk wordt nu naast de verkoop en aankoop ook de verhuur- en expat markt volledig bediend.

Naar de homepage

Bekijk ons aanbod huurwoningen en koopwoningen

 

van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?