ONZE EXPERTS

Wie zijn wij

Bij Westeneng Verbeek Makelaardij werken wij met een gedreven team van professionals, waar iedereen zijn expertise toevoegt om dagelijks het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Onze werkwijze is eigenlijk heel simpel. Wij doen wat we leuk vinden en behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden. Dat deze aanpak werkt en succesvol is, blijkt uit het aantal transacties en de uiteindelijke waardering van onze opdrachtgevers. Wij scoren gemiddeld een 9,1 en daar zijn wij eigenlijk best heel trots op!

Vanuit onze vestigingen in Hilversum, Bussum en Wijdemeren, staan wij met onze beide benen op de grond en midden in ons werkgebied. Het Gooi is waar we elke wijk en buurt kennen. Misschien nog wel belangrijker: we kennen elke straat en heel veel huizen. En die kennis en ervaring in combinatie met ons grote netwerk maakt ons een goede makelaar!

team-westeneng-verbeek-makelaars

Onze visie

Op de Gooise woningmarkt zijn bijna honderd makelaarskantoren. Wij zijn ervan overtuigd op een onderscheidende manier te werken. De kernwaarden van ons kantoor zijn betrouwbaar, actief en persoonlijk. Het lidmaatschap van de NVM, de actieve benadering van de woningmarkt én de verschillende karakters van de makelaars, maken ons uniek. Mede hierdoor zijn wij doorgegroeid tot een toonaangevende makelaar.

De uitstekende locaties van de 3 vestigingen inHilversum, Bussum en Wijdemeren, biedt ons de mogelijkheid om het aanbod te presenteren zoals geen andere makelaar dat kan.Door de combinatie van kwalitatief goede dienstverlening met moderne technologie, brengen wij kopers en verkopers met succes bij elkaar.

De afgelopen twaalf jaar worden wij dagelijks op verschillende punten beoordeeld door onze opdrachtgevers. Met trots kunnen wij zeggen dat wij een bijzonder hoge score hebben! De individuele referenties zijn na te lezen op onze successen pagina.

Betrouwbaar, actief en persoonlijk.

Het team

NVM Makelaar Taxateur (RM)
Arwin Westeneng

In het jaar 2000 is mijn affiniteit voor het makelaarsvak begonnen. Het dagelijks contact met klanten in combinatie met de bouwkundige kant van het makelaarsvak zijn mij op het lijf geschreven. Ik begon als assistent makelaar bij een klein kantoor in Naarden en heb in deze periode Michiel leren kennen als een betrouwbare collega. Vanaf 2006 t/m 2009 hebben we samen gewerkt bij Meeùs Hilversum en geleerd, dat juist onze verschillende karakters, enthousiasme, doorzettingsvermogen ons tot een topteam maken. In januari 2010 hebben Michiel en ik eindelijk onze gezamenlijke droom kunnen verwezenlijken. “Westeneng Verbeek Makelaardij” is een feit op de Groest! Juist nu merk ik dat naast een hectisch leven een prettige leefomgeving enorm belangrijk is. Met mijn vrouw en vijf kinderen woon ik in Huizen op een heerlijk plek bij de hei en realiseer me steeds vaker dat het alles heeft wat ik belangrijk vind. U zult mij dan ook een aantal maal per week rennend over de hei zien gaan om fit te blijven, maar ook om in mijn hoofd ruimte te maken voor nieuwe ideeën. Deze zijn essentieel om in te spelen op de huidige markt en zo de woonconsument nog beter van dienst te kunnen zijn!

Bekijk profiel
NVM Makelaar Taxateur (RM RT)
Michiel Verbeek

Als kind ben ik vaak verhuisd, waardoor ik al snel kennis maakte met de makelaardij. Mijn vriendjes wilden piloot of brandweerman worden, ik wist het al op jonge leeftijd: ik word makelaar! Na mijn opleiding HEAO/MER (Management, Economie en Recht), ben ik gaan werken in Bussum. Twee en een half jaar heb ik gewerkt als assistent makelaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor waarna ik in 2004 mijn NVM-praktijk examen heb behaald. In januari 2006 ben ik als Register Makelaar Taxateur begonnen bij Meeùs Hilversum. Een groot kantoor waar ik enorm veel ervaring heb opgedaan en een goed netwerk heb opgebouwd. Mijn thuishaven ligt ook in Bussum, daar waar ik dagelijks met mijn vrouw en twee dochters, in het door ons zelf verbouwde huis, geniet van vrienden en familie om ons heen. Creatief ondernemen en het zoeken naar mogelijkheden zie ik, vooral in deze turbulente woningmarkt, als enorme uitdagingen. Een ander beroep? Nooit van mijn leven!

Bekijk profiel
NVM Makelaar Taxateur (RM RT)
Margriet Post-Goedemoed

In 2000 ben ik terecht gekomen in de makelaardij en sindsdien met veel plezier gebleven. Destijds ben ik begonnen op een groot kantoor in Bussum, waar ik met alle facetten van de makelaardij heb kunnen kennis maken. Bij dit makelaarskantoor heb ik zo’n 15 jaar gewerkt. Na een korte periode in het buitenland ben ik meteen weer teruggekeerd in de makelaardij. Het is heel leuk om dagelijks bezig te zijn met huizen en mensen en de wensen van mensen voor (nieuwe) huizen. Het traject dat je dan samen ingaat is prachtig en als het dan lukt om dé mooie nieuwe woning te vinden, geeft dat zeer veel voldoening. Nu, aan het einde van 2020, begin ik aan een nieuwe uitdaging bij Westeneng Verbeek Makelaardij als makelaar en taxateur op het kantoor in Bussum. Ik verheug mij op deze nieuwe uitdaging! Zelf woon ik met mijn gezin in Bussum, waar wij steeds weer naartoe terugkeren, na af en aan in het buitenland woonachtig te zijn geweest. Het is een prachtige woonomgeving met al het nodige dicht in de buurt en nabij al het andere. Een goede reden om deze kant op te komen!

Bekijk profiel
NVM Makelaar (KRMT io)
Linda Klaver

Met een ondernemers familie als basis en met een afwisselende carrière in onder andere de recruitment ben ik samen met mijn zus een zorgboerderij gestart voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Hoewel ik dit fantastisch vond, miste ik toch wat in mijn werk. In 2016 ben ik begonnen bij een makelaarskantoor in Laren en na het behalen van mijn ARMT-diploma wist ik het zeker. Dit vak is op mijn lijf geschreven. Door mijn achtergrond en ervaring doe ik het anders dan de andere makelaars. Hierbij hanteer ik 'snel schakelen', 'heldere communicatie' en '(met de klanten) meedenken' als kernpunten. Ik vind het namelijk belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klanten, om zo samen het meest passende traject te bewandelen. Bij Westeneng Verbeek Makelaardij ben ik er niet alleen voor de klanten in Bussum en Hilversum, maar met mijn roots in Laren en Blaricum (waar ik al mijn hele leven woon), kan ik het hele Gooi voorzien van de beste matches! In mijn vrije tijd ben ik met mijn 2 kinderen altijd druk in de weer op het voetbalveld, met de paarden en speel ik graag een potje tennis. Neem contact met mij op als je vragen hebt over de verkoop of verhuur van je woning of als je op zoek bent naar een mooie plek in het Gooi. Ik neem graag de tijd om samen de mogelijkheden te bespreken tijdens een kopje koffie!

Bekijk profiel
NVM Makelaar (KRMT) / Verhuurspecialist
Marie-José van Klooster

Graag stel ik mij aan u voor!! Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan bij een gerenommeerd NVM-kantoor in Hilversum, waar ik 16 jaar heb gewerkt. Het grootste gedeelte van die periode heb ik daar de afdeling Verhuur versterkt. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar zelfstandig werkzaam onder de naam ’t Gooi Estate Rentals. Sinds maart 2022 zijn Westeneng Verbeek Makelaardij en 't Gooi Estate Rentals samen deze nieuwe uitdaging aangegaan om onze kennis met elkaar delen. Door middel van een uitgebreid regionaal, nationaal en internationaal relatienetwerk en goede contacten met de verschillende relocation-bureaus, benader ik op geheel eigenwijze de (internationale) verhuurmarkt in het Gooi en omstreken en adviseer huurders en verhuurders op een persoonlijke en professionele manier bij een succesvolle bemiddeling. Naast de aan- en verhuur ben ik u ook van dienst bij de verkoop van uw onroerende goed en ga altijd voor de juiste match en dus het beste resultaat! Zelf woon ik met mijn gezin in Loosdrecht en heb recentelijk ervaren hoe het is om te verhuizen. Mijn kracht is een positieve aard, kennis van zaken, jarenlange ervaring, bevlogen, daadkracht en een uitgebreid netwerk, waardoor ik snel kan schakelen en de link weet te leggen!

Bekijk profiel
Office Manager
Charlotte Visser

Zowel thuis als op mijn werk ben ik sterk in multitasken. Om in een druk gezin en op een drukke werkvloer alles gestroomlijnd te kunnen laten verlopen zijn voor mij de sleutelwoorden: rust, geduld en orde. Als Office Manager zorg ik samen met de binnendienst ervoor dat alles achter de schermen wordt geregeld. Hierbij ondersteunen wij de makelaars. Zo hebben wij vaak het eerste contact met (nieuwe) klanten. Dit zijn kopers, verkopers en onze relaties. Ik ben enthousiast, gedreven en gezellig. Hard werken komt naast mijn gezin op de eerste plaats, maar wel altijd in een goede sfeer. Voordat ik bij Westeneng Verbeek Makelaardij ben begonnen heb ik bijna vijf jaar gewerkt als commercieel binnendienst medewerker bij een makelaarskantoor in ‘t Gooi. Tussendoor heb ik nog een uitstapje gemaakt naar een software bedrijf binnen het vastgoed. Hier kwam ik er achter dat de wereld van de makelaardij in mijn DNA zit en ik weer graag terug wilde naar de makelaardij. Het is een diversiteit aan werkzaamheden waardoor ik het werk elke dag weer met veel plezier uitvoer. Daarnaast ben ik omringd door leuke collega’s.

Bekijk profiel
NVM Verhuurmakelaar (ARMT)
Leonie Veen

Geen dag, geen mens en geen huis is hetzelfde in de makelaardij en dat maakt het ook zo leuk! In 2014 heb ik de keus gemaakt om de makelaardij in te stappen, nadat ik werkzaam ben geweest binnen de jeugdzorg. Ik wilde graag mijn interesse in huizen verder onderzoeken. Dit bleek een succes! De dynamiek en het proces om mensen te helpen met hun woonwensen is iets waar ik veel voldoening en plezier uithaal. Geboren en getogen in Hilversum. Een stad waar ik mij thuis voel en waar ik na een flinke verbouwing super fijn woon met mijn man en 2 kinderen. Ik ben iemand die nieuwsgierig van aard is, humor en werkplezier belangrijk vind maar zeker ook doordacht en planmatig te werk ga, waarbij ik persoonlijke aandacht voor de klant in het proces van een thuis vinden erg belangrijk vind. Sinds begin 2023 ben ik gestart bij Westeneng Verbeek Makelaardij. Super leuk om werkzaam te zijn bij dit betrokken kantoor, waar ik mij voor de verhuurafdeling inzet op zowel de binnen- als de buitendient.

Bekijk profiel
NVM Makelaar (KRMT io) / Binnendienst Bussum
Marc te Pas

035-2200012

marc@wvmakelaardij.nl

Begin 2021 ben ik begonnen als binnendienst medewerker bij Westeneng Verbeek Makelaardij. Helemaal nieuw in de makelaardij, maar overtuigd dat mijn toekomst hierin ligt. Mede door positieve verhalen en ervaringen van mensen om mij heen. Door werkzaam te zijn in de praktijk als binnendienst medewerker, kan ik direct de lesstof in de praktijk uit te oefenen! Super gaaf! Ik heb enorm veel zin om mijn kennis in de makelaardij uit te breiden en heb inmiddels mijn ARMT opleiding met succes afgerond. Met een leuk kantoor en de leuke collega’s om mij heen zit dat helemaal goed!

Bekijk profiel
NVM Makelaar Taxateur (RM RT)
Monica Tournier

Als kind verhuisden we veel en tekende ik al plattegronden van woningen. Het was voor mij logisch om iets in vastgoed te gaan doen. Na een paar jaar gewerkt te hebben voor een taxatiebedrijf ben ik in 1997 de makelaardij ingerold en sindsdien werkzaam in onze prachtige regio Gooi en Vechtstreek. In het jaar 2000 ben ik beëdigd voor de Rechtbank te Amsterdam als Makelaar-Taxateur. Het werken met en voor heel uiteenlopende mensen, de steeds veranderende markt en de bijbehorende uitdagingen binnen het vak hebben steeds gemaakt dat het werk inhoudelijk is blijven boeien. Het vak is zo breed en diep als je wilt, er is geen dag hetzelfde, geen dag saai! Het is dankbaar werk om mensen van dienst te kunnen zijn bij het realiseren van hun woonwensen en ze te kunnen ontzorgen in het proces. Naast aan- en verkoop (en verhuur!) van bestaande bouw heb ik veel ervaring opgebouwd bij het herbestemmen van grond en het adviseren van ontwikkelaars en verkoop van nieuwbouw. Ook taxeren bij planschade en het opstellen van contracten voor diverse doeleinden hoort bij mijn werk. Ik hoop dit boeiende vak nog lang te mogen uitoefenen!!

Bekijk profiel
Binnendienst Wijdemeren
Philine van den Ing

Enthousiast, spontaan en positief. Zo omschrijft mijn omgeving mij en ik hoop dit ook over te brengen als u bij ons op kantoor in Wijdemeren komt. Mijn doel als binnendienst medewerker is dan ook om mijn makelaar collega's zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook om u als klant zo goed, duidelijk en met een positieve energie te begeleiden. Met ervaring in de televisiewereld, in de marketing en als manager van een klantenservice team komen mijn kwaliteiten en ervaringen nu samen in het vastgoed. In de toekomst is het mijn doel om door te groeien tot makelaar. Met positieve zin en met veel enthousiasme kijk ik ernaar uit om dit bij Westeneng Verbeek Makelaardij te verwezenlijken.

Bekijk profiel
Binnendienst Verhuur
Tamara Steenkamer
Bekijk profiel
bg img

Wat onze klanten zeggen


9,1

Voor verkoop
(226 reviews)

9,2

Voor aankoop
(42 reviews)

van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?