ONZE EXPERTS

Wie zijn wij

Bij Westeneng Verbeek Makelaardij werken wij met een gedreven team van professionals, waar iedereen zijn expertise toevoegt om dagelijks het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Onze werkwijze is eigenlijk heel simpel. Wij doen wat we leuk vinden en behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden. Dat deze aanpak werkt en succesvol is, blijkt uit het aantal transacties en de uiteindelijke waardering van onze opdrachtgevers. Wij scoren gemiddeld een 9,1 en daar zijn wij eigenlijk best heel trots op!

Vanuit onze vestigingen in het centrum van Hilversum (tegenover Foodhall MOUT) en in het centrum van Bussum (tegenover Restaurant Soigné), staan wij met onze beide benen op de grond en midden in ons werkgebied. Het Gooi is waar we elke wijk en buurt kennen. Misschien nog wel belangrijker: we kennen elke straat en heel veel huizen. En die kennis en ervaring in combinatie met ons grote netwerk maakt ons een goede makelaar!

 

team-westeneng-verbeek-makelaars

Onze visie

Op de Gooise woningmarkt zijn bijna honderd makelaarskantoren. Wij zijn er van overtuigd op een onderscheidende manier te werken. De kernwaarden van ons kantoor zijn betrouwbaar, actief en persoonlijk. Het lidmaatschap van de NVM, de actieve benadering van de woningmarkt én de verschillende karakters van de makelaars, maken ons uniek. Mede hierdoor zijn wij doorgegroeid tot een toonaangevende makelaar.
De uitstekende locaties van de 2 vestigingen in Hilversum en Bussum, biedt ons de mogelijkheid om het aanbod te presenteren zoals geen andere makelaar dat kan. Door de combinatie van kwalitatief goede dienstverlening met moderne technologie, brengen wij kopers en verkopers met succes bij elkaar.

De afgelopen 10 jaar worden wij dagelijks op verschillende punten beoordeeld door onze opdrachtgevers. Met trots kunnen wij zeggen dat wij een bijzonder hoge score hebben! De individuele referenties zijn na te lezen op onze successen pagina.

Betrouwbaar, actief en persoonlijk.

Het team

NVM Makelaar Taxateur (RM RT)
Arwin Westeneng

In het jaar 2000 is mijn affiniteit voor het makelaarsvak begonnen. Het dagelijks contact met klanten in combinatie met de bouwkundige kant van het makelaarsvak zijn mij op het lijf geschreven. Ik begon als assistent makelaar bij een klein kantoor in Naarden en heb in deze periode Michiel leren kennen als een betrouwbare collega. Vanaf 2006 t/m 2009 hebben we samen gewerkt bij Meeùs Hilversum en geleerd, dat juist onze verschillende karakters, enthousiasme, doorzettingsvermogen ons tot een topteam maken. In januari 2010 hebben Michiel en ik eindelijk onze gezamenlijke droom kunnen verwezenlijken. “Westeneng Verbeek Makelaardij” is een feit op de Groest! Juist nu merk ik dat naast een hectisch leven een prettige leefomgeving enorm belangrijk is. Met mijn vrouw en vijf kinderen woon ik in Bussum op een heerlijk plek bij de hei en realiseer me steeds vaker dat het alles heeft wat ik belangrijk vind. U zult mij dan ook een aantal maal per week rennend over de hei zien gaan om fit te blijven, maar ook om in mijn hoofd ruimte te maken voor nieuwe ideeën. Deze zijn essentieel om in te spelen op de huidige markt en zo de woonconsument nog beter van dienst te kunnen zijn!

Bekijk profiel
NVM Makelaar Taxateur (RM RT)
Michiel Verbeek

Als kind ben ik vaak verhuisd, waardoor ik al snel kennis maakte met de makelaardij. Mijn vriendjes wilden piloot of brandweerman worden, ik wist het al op jonge leeftijd: ik word makelaar! Na mijn opleiding HEAO/MER (Management, Economie en Recht), ben ik gaan werken in Bussum. Twee en een half jaar heb ik gewerkt als assistent makelaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor waarna ik in 2004 mijn NVM-praktijk examen heb behaald. In januari 2006 ben ik als Register Makelaar Taxateur begonnen bij Meeùs Hilversum. Een groot kantoor waar ik enorm veel ervaring heb opgedaan en een goed netwerk heb opgebouwd. Mijn thuishaven ligt ook in Bussum, daar waar ik dagelijks met mijn vrouw en twee dochters, in het door ons zelf verbouwde huis, geniet van vrienden en familie om ons heen. Creatief ondernemen en het zoeken naar mogelijkheden zie ik, vooral in deze turbulente woningmarkt, als enorme uitdagingen. Een ander beroep? Nooit van mijn leven!

Bekijk profiel
NVM MAKELAAR (ARMT)
Monic Hoofd

Vanaf 2002 ben ik werkzaam in de makelaardij. Ik ben begonnen op de administratie bij een kantoor in Laren en van daaruit doorgegroeid naar de binnendienstfunctie. De zogenoemde spin in het web! In 2011 heb ik er voor gekozen mijn kennis uit te breiden en ben de opleiding Assistent Makelaar gaan volgen via de NVM. Met veel plezier heb ik mijn diploma behaald en sindsdien ben ik zowel binnen als buiten werkzaam. Deze combinatie vind ik het leukst om te doen. De persoonlijke contacten en het helpen van klanten bij het verkooptraject van het begin tot het einde. Van het eerste gesprek naar opstart, foto’s maken, teksten schrijven, aanmelden, bezichtigingen met uiteindelijk een geslaagde verkoop. Elke dag is weer anders! In augustus 2020 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging bij Westeneng Verbeek Makelaardij. Een dynamisch kantoor, met twee vestigingen in het Gooi waar ik mij erg thuis voel. Het is nooit saai in de makelaardij!

Bekijk profiel
Office Manager
Inge Wijnands

035-6319191

inge@wvmakelaardij.nl

Tijdens mijn opleiding heb ik gekozen om stage te lopen binnen de makelaardij. Ik begon bij een groot makelaarskantoor in Laren. Ik vond het direct geweldig! Geen dag was hetzelfde en door alle verschillende taken werd het een zeer uitdagende stage. Ik besloot om na mijn opleiding, verder te gaan binnen de makelaardij en ben gaan werken bij een makelaarskantoor in Huizen. Vervolgens ben ik de afgelopen acht jaar werkzaam geweest bij een makelaarskantoor in Hilversum. Inmiddels - met ruim drieentwintig jaar ervaring op zak - voel ik me dan ook helemaal thuis in de makelaardij! De combinatie van de verschillende objecten, het intensieve klantcontact en de zorg om alles achter de schermen goed te laten verlopen maakt deze baan uitdagend en afwisseld. Als officemanager vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar de opdrachtgevers en ze te helpen waar ik kan. Daarnaast is het werken in Hilversum, het dorp waar ik ben geboren, helemaal geweldig. Wonen en werken in zo’n mooie omgeving als het Gooi is echt fantastisch!

Bekijk profiel
Commercieel medewerker
Alice Egels

In 2004 ben ik begonnen in de woningmakelaardij bij een klein kantoor in Naarden-Vesting. Een jaar later kreeg ik de uitdaging om bij een bedrijfsmakelaardij te werken, maar kwam daar al snel tot de conclusie dat ik het persoonlijke contact wat de woningmakelaardij nou juist zo leuk maakt erg miste. De afgelopen 13 jaar heb ik gewerkt bij een dynamisch makelaarskantoor in Huizen. Een mooie tijd waar ik veel geleerd heb. Na zo'n periode was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Vanaf begin dit jaar ben ik medeverantwoordelijk voor de binnendienst bij Westeneng Verbeek Makelaardij in Hilversum. Het contact met mensen die willen kijken, samen met mijn collega’s ervoor zorgen dat het traject van verkoop en/of aankoop van A tot Z soepel verloopt én aandacht geven aan onze opdrachtgevers vind ik dan ook de leukste aspecten van mijn vak!

Bekijk profiel
Social Media Expert
Rozemarijn Hendrikse

Na het behalen van mijn mbo-diploma voor Media Management, had ik nog geen beeld bij mijn vervolgstap. Ik heb ervoor gekozen om in een tussenjaar de tijd te nemen om mij te oriënteren tussen de verschillende hbo-studies, terwijl ik een Mojito aan het drinken ben in een land met een tropisch klimaat. Helaas gooide Covid roet in het eten en stap ik voorlopig het vliegtuig niet in. Ik ben de zomer van 2020 begonnen met bij Westeneng Verbeek Makelaardij. Daar kwam mijn achtergrond in de (social) media goed van pas en heb het dan ook enorm naar mijn zin. Gezien de grote variatie van woningen en dus ook klanten, is elke dag anders. Dit vereist scherp te blijven! Ik ben graag creatief bezig en die vrijheid krijg ik dan ook van Arwin en Michiel. Met het team en beide heren kan ik ontzettend veel lachen en hoop nog lange tijd onderdeel te mogen zijn van dit kantoor!

Bekijk profiel
NVM Taxateur (Freelance)
Monique Pirée

Architectuur en gebouwen, als kind was ik er al gek op. Het was dan ook geen moeilijke keuze om voor het vak van makelaar en taxateur te kiezen. Het is een veelzijdig vak. Veel contact met opdrachtgevers en altijd creatief bezig zijn om dat ene “unieke” object eruit te laten springen. In 1999 ben ik begonnen als assistent makelaar bij een kantoor in Bussum. Na het behalen van mijn diploma en heel wat jaren vaste dienst, heb ik in 2011 besloten om als freelance makelaar en taxateur aan de slag te gaan. Door de veranderingen van de wet- en regelgeving inzake het taxeren van woningen en appartementen, hebben Westeneng Verbeek Makelaardij en ik besloten om samen te gaan werken. Het maken van een goed taxatierapport is immers een specialistenwerk geworden. Door deze samenwerking kunnen wij de snelheid blijven waarborgen en kunnen de makelaars zich blijven focussen op de overige dienstverlening.

Bekijk profiel
bg img

Wat onze klanten zeggen


9,1

Voor verkoop
(226 reviews)

9,2

Voor aankoop
(42 reviews)

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen