ONZE EXPERTS

Wie zijn wij

Bij Westeneng Verbeek Makelaardij werken wij met een gedreven team van professionals, waar iedereen zijn expertise toevoegt om dagelijks het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Onze werkwijze is eigenlijk heel simpel. Wij doen wat we leuk vinden en behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden. Dat deze aanpak werkt en succesvol is, blijkt uit het aantal transacties en de uiteindelijke waardering van onze opdrachtgevers. Wij scoren gemiddeld een 9,1 en daar zijn wij eigenlijk best heel trots op!

Vanuit onze vestigingen in het centrum van Hilversum (tegenover Foodhall MOUT) en in het centrum van Bussum (tegenover Restaurant Soigné), staan wij met onze beide benen op de grond en midden in ons werkgebied. Het Gooi is waar we elke wijk en buurt kennen. Misschien nog wel belangrijker: we kennen elke straat en heel veel huizen. En die kennis en ervaring in combinatie met ons grote netwerk maakt ons een goede makelaar!

 

team-westeneng-verbeek-makelaars

Onze visie

Op de Gooise woningmarkt zijn bijna honderd makelaarskantoren. Wij zijn er van overtuigd op een onderscheidende manier te werken. De kernwaarden van ons kantoor zijn betrouwbaar, actief en persoonlijk. Het lidmaatschap van de NVM, de actieve benadering van de woningmarkt én de verschillende karakters van de makelaars, maken ons uniek. Mede hierdoor zijn wij doorgegroeid tot een toonaangevende makelaar.
De uitstekende locaties van de 2 vestigingen in Hilversum en Bussum, biedt ons de mogelijkheid om het aanbod te presenteren zoals geen andere makelaar dat kan. Door de combinatie van kwalitatief goede dienstverlening met moderne technologie, brengen wij kopers en verkopers met succes bij elkaar.

De afgelopen 10 jaar worden wij dagelijks op verschillende punten beoordeeld door onze opdrachtgevers. Met trots kunnen wij zeggen dat wij een bijzonder hoge score hebben! De individuele referenties zijn na te lezen op onze successen pagina.

Betrouwbaar, actief en persoonlijk.

Het team

NVM Makelaar Taxateur (RM RT)
Arwin Westeneng

In het jaar 2000 is mijn affiniteit voor het makelaarsvak begonnen. Het dagelijks contact met klanten in combinatie met de bouwkundige kant van het makelaarsvak zijn mij op het lijf geschreven. Ik begon als assistent makelaar bij een klein kantoor in Naarden en heb in deze periode Michiel leren kennen als een betrouwbare collega. Vanaf 2006 t/m 2009 hebben we samen gewerkt bij Meeùs Hilversum en geleerd, dat juist onze verschillende karakters, enthousiasme, doorzettingsvermogen ons tot een topteam maken. In januari 2010 hebben Michiel en ik eindelijk onze gezamenlijke droom kunnen verwezenlijken. “Westeneng Verbeek Makelaardij” is een feit op de Groest! Juist nu merk ik dat naast een hectisch leven een prettige leefomgeving enorm belangrijk is. Met mijn vrouw en vijf kinderen woon ik in Bussum op een heerlijk plek bij de hei en realiseer me steeds vaker dat het alles heeft wat ik belangrijk vind. U zult mij dan ook een aantal maal per week rennend over de hei zien gaan om fit te blijven, maar ook om in mijn hoofd ruimte te maken voor nieuwe ideeën. Deze zijn essentieel om in te spelen op de huidige markt en zo de woonconsument nog beter van dienst te kunnen zijn!

Bekijk profiel
NVM Makelaar Taxateur (RM RT)
Michiel Verbeek

Als kind ben ik vaak verhuisd, waardoor ik al snel kennis maakte met de makelaardij. Mijn vriendjes wilden piloot of brandweerman worden, ik wist het al op jonge leeftijd: ik word makelaar! Na mijn opleiding HEAO/MER (Management, Economie en Recht), ben ik gaan werken in Bussum. Twee en een half jaar heb ik gewerkt als assistent makelaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor waarna ik in 2004 mijn NVM-praktijk examen heb behaald. In januari 2006 ben ik als Register Makelaar Taxateur begonnen bij Meeùs Hilversum. Een groot kantoor waar ik enorm veel ervaring heb opgedaan en een goed netwerk heb opgebouwd. Mijn thuishaven ligt ook in Bussum, daar waar ik dagelijks met mijn vrouw en twee dochters, in het door ons zelf verbouwde huis, geniet van vrienden en familie om ons heen. Creatief ondernemen en het zoeken naar mogelijkheden zie ik, vooral in deze turbulente woningmarkt, als enorme uitdagingen. Een ander beroep? Nooit van mijn leven!

Bekijk profiel
Taxateur
Jouw foto hier?

Goed nieuws! Wij zijn altijd op zoek naar talent! ***** TAXATEUR ***** Is taxeren van woningen jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou. Overkoepelend voor beide vestigingen zijn wij op zoek naar een taxateur RM / RT (parttime/fulltime). ***** Profiel ***** Wij zoeken een teamspeler die zichzelf als volgt omschrijft: ambitieus, leergierig, enthousiast, gemotiveerd, stressbestendig, doortastend, gestructureerd en collegiaal. Heb jij daarnaast een helicopterview, kan je zelfstandig werken en heb je concrete ervaring (minimaal 2 jaar) met het waarderen van Gooisch onroerend goed, aarzel dan niet en solliciteer direct! ***** Wat bieden wij ***** Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een gedreven en ambitieus team, waar jij op alle vlakken kan schitteren en uitblinken. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou de mogelijkheid om vastgoedcursussen en opleidingen te volgen, welke dus ook behoren tot de secundaire voorwaarden. ***** Profiel van de organisatie ***** Westeneng Verbeek Makelaardij is een middelgrote doch toonaangevend makelaarskantoor op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Hilversum en Bussum. Wij zijn lid van de NVM en wij hebben het Gooi als werkgebied. Onze opdrachtgevers bestaan uit consumenten en zakelijke beleggers. Het team werkt nauw samen en vult elkaar goed aan, waardoor er een prettige en flexibele werksfeer is waarbij het resultaat voor onze opdrachtgevers voorop staat. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaar, actief en persoonlijk. ***** Hoe solliciteren ***** Spreekt deze vacature jou aan? Stuur jouw sollicitatiebrief dan met curriculum vitae en pasfoto naar Westeneng Verbeek Makelaardij, t.a.v. Michiel Verbeek - vacature@wvmakelaardij.nl. ***** Meer informatie ***** Mocht je meer informatie willen over deze vacature, bel dan met Michiel Verbeek op 06-54635477.

Bekijk profiel
NVM Makelaar Taxateur (RM RT)
Margriet Post-Goedemoed

In 2000 ben ik terecht gekomen in de makelaardij en sindsdien met veel plezier gebleven. Destijds ben ik begonnen op een groot kantoor in Bussum, waar ik met alle facetten van de makelaardij heb kunnen kennis maken. Bij dit makelaarskantoor heb ik zo’n 15 jaar gewerkt. Na een korte periode in het buitenland ben ik meteen weer teruggekeerd in de makelaardij. Het is heel leuk om dagelijks bezig te zijn met huizen en mensen en de wensen van mensen voor (nieuwe) huizen. Het traject dat je dan samen ingaat is prachtig en als het dan lukt om dé mooie nieuwe woning te vinden, geeft dat zeer veel voldoening. Nu, aan het einde van 2020, begin ik aan een nieuwe uitdaging bij Westeneng Verbeek Makelaardij als makelaar en taxateur op het kantoor in Bussum. Ik verheug mij op deze nieuwe uitdaging! Zelf woon ik met mijn gezin in Bussum, waar wij steeds weer naartoe terugkeren, na af en aan in het buitenland woonachtig te zijn geweest. Het is een prachtige woonomgeving met al het nodige dicht in de buurt en nabij al het andere. Een goede reden om deze kant op te komen!

Bekijk profiel
NVM makelaar (ARMT)
Monic Hoofd

Vanaf 2002 ben ik werkzaam in de makelaardij. Ik ben begonnen op de administratie bij een kantoor in Laren en van daaruit doorgegroeid naar de binnendienstfunctie. De zogenoemde spin in het web! In 2011 heb ik er voor gekozen mijn kennis uit te breiden en ben de opleiding Assistent Makelaar gaan volgen via de NVM. Met veel plezier heb ik mijn diploma behaald en sindsdien ben ik zowel binnen als buiten werkzaam. Deze combinatie vind ik het leukst om te doen. De persoonlijke contacten en het helpen van klanten bij het verkooptraject van het begin tot het einde. Van het eerste gesprek naar opstart, foto’s maken, teksten schrijven, aanmelden, bezichtigingen met uiteindelijk een geslaagde verkoop. Elke dag is weer anders! In augustus 2020 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging bij Westeneng Verbeek Makelaardij. Een dynamisch kantoor, met twee vestigingen in het Gooi waar ik mij erg thuis voel. Het is nooit saai in de makelaardij!

Bekijk profiel
NVM Makelaar (ARMT)
Linda Klaver

Met een ondernemers familie als basis en met een afwisselende carrière in onder andere de recruitment ben ik samen met mijn zus een zorgboerderij gestart voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Hoewel ik dit fantastisch vond, miste ik toch wat in mijn werk. In 2016 ben ik begonnen bij een makelaarskantoor in Laren en na het behalen van mijn ARMT-diploma wist ik het zeker. Dit vak is op mijn lijf geschreven. Door mijn achtergrond en ervaring doe ik het anders dan de andere makelaars. Hierbij hanteer ik 'snel schakelen', 'heldere communicatie' en '(met de klanten) meedenken' als kernpunten. Ik vind het namelijk belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klanten, om zo samen het meest passende traject te bewandelen. Bij Westeneng Verbeek Makelaardij ben ik er niet alleen voor de klanten in Bussum en Hilversum, maar met mijn roots in Laren en Blaricum (waar ik al mijn hele leven woon), kan ik het hele Gooi voorzien van de beste matches! In mijn vrije tijd ben ik met mijn 2 kinderen altijd druk in de weer op het voetbalveld, met de paarden en speel ik graag een potje tennis. Neem contact met mij op als je vragen hebt over de verkoop of verhuur van je woning of als je op zoek bent naar een mooie plek in het Gooi. Ik neem graag de tijd om samen de mogelijkheden te bespreken tijdens een kopje koffie!

Bekijk profiel
Binnendienst
Marc te Pas

035-2200012

marc@wvmakelaardij.nl

Begin 2021 ben ik begonnen als binnendienst medewerker bij Westeneng Verbeek Makelaardij. Helemaal nieuw in de makelaardij, maar overtuigd dat mijn toekomst hierin ligt. Mede door positieve verhalen en ervaringen van mensen om mij heen, ben ik begonnen met de opleiding tot assistent makelaar. Door werkzaam te zijn in de praktijk als binnendienst medewerker, kan ik direct de lesstof in de praktijk uit te oefenen! Super gaaf! Ik heb enorm veel zin om mijn kennis in de makelaardij uit te breiden en uiteindelijk een goede en unieke (assistent) makelaar te worden. Met een leuk kantoor en de leuke collega’s om mij heen zit dat helemaal goed!

Bekijk profiel
Binnendienst
Julia van Dingstee
Bekijk profiel
Social Media Expert
Rozemarijn Hendrikse

Na het behalen van mijn mbo-diploma voor Media Management, had ik nog geen beeld bij mijn vervolgstap. Ik heb ervoor gekozen om in een tussenjaar de tijd te nemen om mij te oriënteren tussen de verschillende hbo-studies, terwijl ik een Mojito aan het drinken ben in een land met een tropisch klimaat. Helaas gooide Covid roet in het eten en stap ik voorlopig het vliegtuig niet in. Ik ben de zomer van 2020 begonnen met bij Westeneng Verbeek Makelaardij. Daar kwam mijn achtergrond in de (social) media goed van pas en heb het dan ook enorm naar mijn zin. Gezien de grote variatie van woningen en dus ook klanten, is elke dag anders. Dit vereist scherp te blijven! Ik ben graag creatief bezig en die vrijheid krijg ik dan ook van Arwin en Michiel. Met het team en beide heren kan ik ontzettend veel lachen en hoop nog lange tijd onderdeel te mogen zijn van dit kantoor!

Bekijk profiel
bg img

Wat onze klanten zeggen


9,1

Voor verkoop
(226 reviews)

9,2

Voor aankoop
(42 reviews)

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen